Hemsida & Media Recensioner

Jag vill varmt rekommendera Thomas och Frisson-Gruppen. Thomas har på ett mycket professionellt sätt utvecklat sidan progressit.nu. Vi har haft en löpande dialog om utseende och funktion där Thomas kommit med mycket värdefull input. Allt arbete har skett inom utlovad tid och inom given kostnadsram.

Carin

Jag behövde en ny hemsida och kontaktade Thomas. Allt gick över förväntan. Jag är så nöjd med resultatet! Thomas är professionell, kunnig och lätt att samarbeta med. Dessutom fixas allt snabbt också. Känns tryggt att ha en bra kontakt att vända sig till också framöver. Jag kan varmt rekommendera Frisson-Gruppen och Thomas!

Rose-Marie Hellgren

Jag hade börjat bygga på en ny hemsida men tiden gick och den blev hela tiden nedprioriterad av andra projekt. Så kom jag i kontakt med Thomas Johansson och snabbt hade jag en ny hemsida igång. Arbetet löpte snabbt, smidigt och professionellt. Efter en första avstämning över telefon så hölls all kommunikation digitalt och de frågeställningar och ändringar jag önskade blev snabbt uppdaterade. Jag är supernöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera Frisson-Gruppen och Thomas om ni behöver någon för en ny eller uppdaterad hemsida.

Kerstin Svensson

Promaniz AB

Vi är supernöjda och väldigt glada för att det gick fort att skapa vår hemsida.

Lacken i V Ingelstad AB

”Vi hade påbörjat en hemsida i wordpress, men kört fast. Vi kände dock att vi ville ha wp även om det var över vår kapacitet. Just då fick vi kontakt med Thomas – precis i rätt stund! Han hjälpte oss snabbt och professionellt!

Thomas är otroligt lätt att samarbeta med och han kommunicerar snabbt och tydligt. Vi jobbade på distans och kommunicerade via email. Väldigt enkelt! Han är också mycket duktig på det han gör och kunde ge oss allt det vi efterfrågade. Vi är otroligt nöjda med resultatet och känner oss trygga med att ha honom som support.”

Peter och Marlin Wicks
Sustainable Stella AB

Jag tror det är ca 1 år sedan nu, min hemsida blev hackad och jag kom inte åt den överhuvudtaget. Då kontaktade jag Thomas som jag tidigare haft lite kontakt med på LinkedIn. Mitt webhotell skulle ha 5 000:- för att hjälpa mig vilket jag tyckte var lite dyrt. Thomas fixade sidan på nolltid och till ett betydligt bättre pris. Sedan den dagen så är Thomas nu en del av mitt team som webmaster. Han sköter min sida och ordnar allt. Dyker det upp något problem så svarar han alltid snabbt och fixar allt på ett suveränt sätt. Förutom det så har han en väldigt lugnande effekt för det händer ju ibland att man får lite panik men Thomas har alltid bra svar och känns så lugn och trygg så man slappnar av och vet att sidan är i trygga händer. Jag har en webshop på min hemsida och för mig som företagare är det otroligt viktigt att allt fungerar som det ska dygnet runt. Och jag känner mig trygg i driften eftersom Thomas har stenkoll. Jag rekommenderar honom verkligen till alla som har en hemsida. Jag ger honom 12 poäng av 5 möjliga.

Cecilia Kärvegård
Attraktionslagen

Frisson-Gruppen var motiverande, uppmärksamma och lyhörda till mina behov.
Kommunikationen var utmärkt och jag fick alltid svar snabbt när det var någonting.
Är super nöjd med min sida och all backup jag har fått från Thomas Johansson hela vägen. Thomas är super lätt att arbeta med – han är lugn och kunnig och är bra på att förklara så man förstår, han ställer bra frågor så man får det man verkligen vill ha. Det är ju ett hav av möjligheter och sidan ska ju bli så som det passar din verksamhet. 
Kan verkligen rekommendera Frisson-Gruppen! Tack för all hjälp! 

Maria Linde
SoulWise Academy